WijnproeverijVrijdag 16 Maart

Kom je gezellig netwerken en genieten van de heerlijkste wijnen? Zoals altijd hebben we bijpassende wijn-spijs combinaties, een goed verhaal van de wijnman en ter afsluiting een quiz! Meld je nu aan!

Aanmelden

Wijnproeverij & Netwerken

Social media advertising

Met social media advertising organiseren én volgen we voor u campagnes op sociale media. Met een relatief klein budget komen uw advertenties terecht bij de juiste targets!

U herkent het vast. Nog voordat u ’s ochtends de deur uit stapt, heeft u al ten minste een keer op uw telefoon of tablet gekeken. Voor het nieuws of nieuwtjes van vrienden en familie. Maar ondertussen ziet u ook advertenties die aansluiten bij uw zoekgedrag van de dagen ervoor. Wat als uw eigen advertentie daartussen zou staan?

Het gebruik van sociale media neemt binnen en buiten Nederland een enorme vlucht. En daar kunt u gebruik van maken. Websiteanalist helpt u verder. Samen maken we gebruik van alle data en profielen die de sociale media hebben. Zo worden advertenties relevanter en persoonlijker: ze worden alleen getoond aan mensen die écht uw klanten kunnen worden.

Bereik de juiste doelgroepen met bijvoorbeeld Facebook advertentiecampagnes. Of vind nieuwe klanten op basis van Twitter profielen…Het zijn slechts voorbeelden. Behaal met een relatief klein budget een prachtig resultaat! Uw websiteanalist brengt de resultaten helder in kaart. En die liegen er niet om!