WijnproeverijVrijdag 16 Maart

Kom je gezellig netwerken en genieten van de heerlijkste wijnen? Zoals altijd hebben we bijpassende wijn-spijs combinaties, een goed verhaal van de wijnman en ter afsluiting een quiz! Meld je nu aan!

Aanmelden

Wijnproeverij & Netwerken

Responsive websites

Wilt u ook bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen? Maak uw website dan gebruiksklaar voor tablet en telefoon. Het helpt direct bij uw vindbaarheid!

Leest u zelf veel vanaf uw telefoon? Leest u uw e-mails nog voordat u ook maar een computer heeft aangeraakt? Dan bent u niet de enige. Het gebruik van telefoon en tablet neemt een enorme vlucht. En daar is uw bedrijfswebsite op voorbereid. Toch?

Responsive webdesign betekent dat uw website geschikt is om te lezen op tablet en telefoon. Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn: we maken uw website snel en veilig klaar voor de kleinere apparaten. We zorgen er ook voor dat de responsieve website aangepast is op het zoekgedrag van de bezoekers. Want die is natuurlijk anders dan via de computer.

Google houdt van websites die geschikt zijn voor telefoon en tablet! Waarom? U laat zien mee te denken met uw klant. Daarnaast waardeert Google het als u uw eigen website responsief maakt. Dan is er immers maar één vindplaats en wordt de site niet als duplicaat gelezen.

Bent u geïnteresseerd in een responsive website die helemaal klaar is voor de toekomst? Dan praten we graag met u verder.