WijnproeverijVrijdag 16 Maart

Kom je gezellig netwerken en genieten van de heerlijkste wijnen? Zoals altijd hebben we bijpassende wijn-spijs combinaties, een goed verhaal van de wijnman en ter afsluiting een quiz! Meld je nu aan!

Aanmelden

Wijnproeverij & Netwerken

Google Remarketing

Verleid bezoekers om terug te keren naar uw website om hun aankoop af te maken! Uw websiteanalist weet hoe het werkt.

Remarketing: herhaling verhoogt uw omzet

Wat doet u als uw bezoeker nog overtuigd kan worden van uw aankoop? Dan zorgt u ervoor dat bezoekers terugkeren naar uw website. Hoe? Door uw internetmarketing op hen te richten! Want: herhaling verhoogt uw omzet.

Remarketing met Websiteanalist

Remarketing helpt van uw bezoekers afnemers te maken! Herhaling helpt. Remarketing wordt georganiseerd met Google Adwords, een systeem om op zoekwoorden te adverteren, om eerdere bezoekers in aanraking te laten komen met uw advertentie. En die kan helemaal gericht zijn op uw eerdere bezoeker!

Bereik de juiste mensen op het juiste moment. Want u haakt in op het moment dat bezoekers de eerste oriëntatie hebben gedaan. Verleid bezoekers met uw advertentie om terug te keren. Of u dit wilt doen met een speciale aanbieding, is helemaal aan u. Het einddoel blijft hetzelfde: een hogere conversie – dus meer omzet!

Geïnteresseerd in remarketing?

Benieuwd wat remarketing voor u kan doen? Vraag een van onze websiteanalisten naar de mogelijkheden!