Gratis website analyseDe weg naar meer omzet!

Wilt u weten hoe uw website presteert op het internet en waar uw verbeterpunten liggen?

Vraag gratis advies

Maximaal online rendement

Conversie optimalisatie

Maak van bezoekers klanten. Makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar gaat het ‘fout’ op de website of in de webshop? Wat maakt dat bezoekers weggaan zonder een aankoop of aanvraag te voltooien? Door zorgvuldige analyse komt Websiteanalist er achter hoe een website of webshop verbeterd kan worden.

Website en webshop optimaliseren voor conversies

Optimalisatie begint bij het meten en analyseren van de huidige website of webshop. Websiteanalist kijkt daarbij naar de bezoekers en de weg die bezoekers afleggen op de website. Met zogenaamde trechters analyseren de specialisten van Websiteanalist elke stap in een bezoek. Van het instappen op de eerste pagina tot de laatste klik die ofwel een conversie vastlegt, ofwel de bezoeker weer van de website leidt zonder aankoop. Al deze klikken leveren waardevolle informatie op. Namelijk inzicht in het gedrag van bezoekers en handvatten hoe een (kleine) aanpassing op de website kan leiden tot hogere conversie.

A/B-testen en multivariatietest

Websiteanalist test verschillende pagina’s met A/B-testen en multivariatietesten. Zo wordt inzichtelijk wat beter werkt: een pagina in ontwerp A of een pagina in ontwerp B. Of leidt een rode knop met call to action tot meer doorklikken dan een groene knop? Het lijken details, maar door te meten komt de betere optie – die leidt naar een aankoop – altijd boven.

Meer conversies, meer omzet

Met Websiteanalist op weg naar een hoger rendement. Dat is het idee. Van meten, testen en analyseren naar aanpassingen op de website die de conversieratio omhoog tillen. Zo maakt Websiteanalist van bezoekers klanten.

Een hoger rendement halen uit website of webshop? Laat geen potentiële klant meer gaan en vraag Websiteanalist naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met Websiteanalist.