Gratis website analyseDe weg naar meer omzet!

Wilt u weten hoe uw website presteert op het internet en waar uw verbeterpunten liggen?

Vraag gratis advies

Maximaal online rendement

Adwords Api

Websiteanalist is nu één van de weinige goedgekeurde bureaus voor het aanbieden van complexe geautomatiseerde Adwords campagnes aan de hand van de Adwords Api.

Wat kunnen wij met de toegang tot de AdWords API voor u doen?

Via de API kan software voor het automatiseren van campagnes worden ingezet. Voor grote en complexe AdWords campagnes kan zo’n systeem dan o.a. geautomatiseerd worden:
• Aan de hand van voorraad Adwords campagnes generen
• Controleren of producten waarop wordt geadverteerd nog in voorraad zijn door een koppeling met het voorraad systeem.
• Kwaliteit van campagnes automatisch bewaken

Voorbeelden en toepassingen:

Voor een bedrijf met een grote voorraad kunnen wij op deze manier bijvoorbeeld meer dan 200.000 producten uit een winkelassortiment automatisch beheren via de Adwords Api. Voor elk product uit het assortiment worden er automatisch relevante en unieke zoekwoorden gecreëerd. Op deze manier kan Websiteanalist voor u snel en kwalitatief goede massale reclamecampagnes opzetten die 100% effectief zijn. Deze campagnes zullen uiteindelijk resulteren in een conversie waarbij de kans op succes relatief hoog is in verhouding tot de lage kosten per klik(CPC).
Dit wordt via Websiteanalist mogelijk gemaakt door een intelligente automatisering van geselecteerde functies, zoals bijvoorbeeld generatie van maximaal 2 miljoen unieke trefwoorden en miljoenen reclameteksten waarbij voortdurend updates plaats vinden. De status van de promotionele activiteiten binnen de accountstructuur(verdeling in campagnes,groepen, reclamecampagnes) verandert hierdoor continue.